tiistai 14. toukokuuta 2013

ABC - Uusi bloggari esittäytyy

Täällä ollaan! Ensimmäinen myös FitFashionin puolelle kirjoitettu postaus tulee tässä. Koska blogi tulee (toivottavasi!) keräämään uusia silmäpareja siirron myötä, pieni esittäytyminen lienee paikallaan. Ja lupaan, että alla on jotain uutta myös teille vakkarilukijoillekin :)

Gloriaa lueskellessani olen välillä miettinyt, miltä omat elämäni aakkoset mahtaisivat näyttää. Tässä blogiympäristöön sopiva sport- ja ravintohenkinen light-versio, heh.

Australia. Tämän vuoden loppupuolella toteuttamamme häämatkan unelmakohde. Lennot Sydneyhin ja sieltä edelleen paratiisisaarille on jo bookattu, cannot wait!

Beach volley. Ehdottomasti! Aloin pelata biitsiä vasta kaksi kesää takaperin ja laji vei heti mennessään. Hauskinta sporttailua, mitä olen koskaan kokeillut! Lisäpostauksia (ja kuvia rantaleijonista ;)) tulossa kesän mittaan varmasti useasti.

Carusel. Paikka jossa kohtasimme kolme vuotta takaperin Wappubileissä.

Juhannus 2010


Daim-kakku. Viha-rakkaussuhde. Kun herkuttelen, kokonainen kakku menee kerralla – eikä tee edes tiukkaa! Yhdestä palasta tulee vain kiukkuiseksi.

Edam. Koska tuli vaan ensimmäisenä mieleen! En edes pidä Edamista tai muistakaan juustoista mitenkään erityisesti.

Fillari. Aloin pyöräillä aktiivisesti vasta viime syksynä. Nyt auto seisoo tallissa, kun pyörällä on niiiiiin kätevä hurauttaa paikkaan kuin paikkaan! Viisi tuntia lisää liikuntaa viikkoon, kun polkaisee edestakaisin töihin. I like!

Golf. Laji, joka on opettanut kärsivällisyyttä. Kasvattaa todella mielenlujuutta, kun joutuu olemaan jossain todella surkea – eikä vaan muutamaa ensimmäistä kierrosta, vaan useamman kesän! Parhaimmillaan händäri kävi alle kolmenkymmenen; nyt golfharrastus on tauolla, sillä kaikkiin lajeihin ei vain ole aikaa. Mutta varmasti tartutaan mailoihin vielä uudelleen jossain vaiheessa!

HK:n lenkkimakkara. Tässä kohtaa moni varmaan hieraisi silmiään - kyllä, lapsena suurinta herkkuani oli leikata HK:n sinisestä suoraan siivuja ruisleivälle. Ja päälle tujaus ketsuppia, nam!
Islanti. Paikka, joka on ollut pitkään places to visit -listani kärjessä. One day!

Japani + sushi on yhtä kuin <3

Kirahvi. Lempieläimeni, jonka toivon näkeväni vielä jonain päivänä luonnossa oikeassa elinympäristössään. En pidä eläintarhoista.

Los Angeles. Kaupunki, jonne olisin valmis muuttamaan koska vain takaisin! Noh, viimeistään eläkevuosinamme voimme viettää talvet LA:ssa ja kesät Helsingissä.

Muoti. Työskentelin ennen muodin parissa yrittäjänä ja rakastin sitä. Näytöksissä, kuvauksissa, ym. on pikkuriikkisen luksusta, vaikka muotiyrittäminen onkin todella todella kovaa työtä.

Nature Calls ja Navy White. Viidakko- ja laivastoaiheisten teemabileidemme dress codeja vuosien varrelta. Seuraavat ovat jo suunnitteilla!

Onni. Onnella on myös merkitystä, mutta uskon vahvasti, että vastaamme itse omasta kohtalostamme.

Patrik. <3 Kuten tulette huomaamaan, myös Patrik joutuu silloin tällöin kamerani uhriksi ;)

Uuden objektiivin testailua viime sunnuntaina


Questions? Saa mielellään esittää tässä blogissa! Ja mahtavaa, jos innostutte kommentoimaan!

Results. Olen todella tuloshakuinen. Aina on asetettava uusi tavoite, hitusen korkeammalle kuin edellinen!

Suurin Pudottaja. Inspiroivin tv-ohjelma, mitä olen koskaan katsonut!

Turkki . Yllätyksekseni loistava purjehdusmaa! Paljon pieniä, idyllisiä yhden ravintoloitsijan ”satamia”. Aivan mahtavaa (lähi)ruokaa tuoreista raaka-aineista. Takuuvarmaa aurinkoa. Ystävällisiä ihmisiä.

Jossainpäin Turkkia, kesä 2012


Ursula. Yksi suosikkipaikkojani kesällä! Tarjoaa ehkä kaupungin parhaat ja ruokaisimmat salaatit. Myös Bond-henkisten synttäribileidemme lokaatio, joten paikkaan liittyy paljon hauskoja muistoja :)

Viidakon tähtöset. Ei vaan ;)

W. Nimikirjainteni viimeinen kirjain tämän vuoden lopulla.

Xtreme. Olen taipuvainen äärimmäisyyksiin, niin hyvässä kuin pahassa. Jos teen jotain, teen sen koko sydämellä.

Ystävät. Korvaamattomia.

Zalando. Eikä tämä ole maksettu mainos ;) Olen vasta viimeisen puolen vuoden aikana alkanut hyödyntää nettikauppoja. Edelleen kyllä vaatteiden hipelöinti kaupassa on parasta, jos vain on aikaa jalkautua kivijalkamyymälöihin.

Åland. Paikka, jossa kävin vasta muutama kesää takaperin purjehtiessamme Tukholmasta Hankoon. Saavuimme Maarianhaminaan sunnuntai-illaksi, mutta meno oli mitä parhain! Btw, voiko joku kertoa miten Patrik onnistui kadottamaan baarireissullamme paitsi aurinkolasit myös t-paitansa?! :)

Äiti. Aina huolehtimassa <3 Saan rakkaalta mamilta tekstiviesteinä mm. säätiedotteet aina, kun on jotain poikkeavaa luvassa. Kätevää, ei tarvitse koskaan katsoa sääennusteita :)

Öitä. Nyt nukkumaan!

Riika

2 kommenttia:

 1. Hei Riika!

  Löysin blogisi pari kuukautta sitten ja sen jälkeen olen piipahtanut vieraisilla joka ikinen päivä -katsomassa, oletko kotona;)
  Kiitos inspiroivista, iloisista, aidoista & motivoivista postauksista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! <3

   Jatkossa postailen uuden sivuston alla eli FitFashionissa toivottavasti "nähdään"!

   http://ReadySteadyGlow.fitfashion.fi/

   Poista