sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Herkuton toukokuu!

Iso vaalea sämpylä, jonka sisällä tuhti makkara sekä runsaasti ketsuppia ja kurkkusalaattia. Päälle kulaus cokista. Tähän on tultu - hot dogit tulevat jo uniin, vaikka vasta vajaa viikko herkutonta elämää takana!

Löin tiistai-iltana 200 eurosta vetoa ystäväni kanssa, ettemme sorru herkkuihin toukokuun aikana. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, sovimme, että loppukuun aikana saa halutessaan pitää kaksi poikkeuspäivää. Itse yritän kyllä jättää nekin käyttämättä.

Molemmat saavat itse päättää miltä oma herkuton lista näyttää – itseämmehän varten tätä teemme. Oma things to avoid -listani näyttää tältä:

•    Karkit ja suklaa
•    Pullat, kakut, viinerit, keksit ja muut makeat leivonnaiset
•    Vaalea leipä ja sämpylät sekä croissantit
•    Jäätelö
•    Pizza, ranskalaiset ja hampurilaiset
•    Kaura- ja ruishiutaleet
•    Edit: Lisätään listaan 12.5. klo 15:25 vielä pähkinärajoite: Eli max 30 hasselpähkinää päivässä :)


Tuo toiseksi viimeinen ehkä aiheuttaa kummastusta, sillä kaura- ja ruishiutaleet ovat todella terveellisiä! Itselleni ne ovat rahkaan lisättynä kuitenkin ylimääräinen herkku, jossa on paljon energiaa. Kokeilkaa vaikka sotkea rahkaa, vadelmia, Valion mehukeittoa, hasselpähkinöitä ja hiutaleita – superhyvää! Patrik syö tämän setin melkein joka ilta saadakseen tarpeeksi kaloreita, mutta itselläni niistä ei ole muutenkaan pulaa :)

En usko, että mikään yllä olevalla listalla tulee tuottamaan kotioloissa vaikeuksia, sillä en muutenkaan niitä juurikaan syö. Poikkeuksena kuitenkin ravintolareissut, jolloin olen tottunut nauttimaan vaaleasta leivästä oikean voin kera sekä tilaamaan jonkun iiiiihanan jälkkärin. Mutta toukokuuta on jäljellä enää kaksi ja puoli viikkoa - se on lyhyt aika! Ja viimeistään tuo 200 euron mahdollinen menetys pitää huolen siitä, ettei käy kuten unessani ;)

FYI: Patrik osti meille kameraan eilen uuden objektiivin ja tässä ensimmäinen räpsäisy koti-lookissa. Hurja laatuero edelliseen, tämä linssi on kuin luotu henkilökuviin! Ja perin kätevää, kun tuo sotkuinen asunto hämärtyy tuonne taustalle ;)

Riika

P.S. Olen avaamassa ReadySteadyGlow:lle Facebook-sivua! Sivu on itse asiassa jo luotu, mutta tykkääjiä on vielä tasan nolla. Käykäähän joku peukuttamassa, niin saan aikaiseksi luotua sinne jotain sisältöäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti