keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Pilvienkin takana paistaa aina aurinko :)

Terveiset Casa Maren aurinkoiselta terassilta! Elohopean hipoessa kahtakymmentä (siihenhän se viisitoista pyöristyy ;)) oli pakko tarttua läppäriin ja kiikuttaa se auringonpaisteeseen. Tätä on odotettu!

Palataan kuitenkin vielä eiliseen. Toukokuun seitsemäs ei ollut kaikkein onnekkaimpia päiviäni. Ensinnäkin jouduin aamulla hylkäämään fillarini viiden minuutin ajon jälkeen Ruoholahteen ja hyppäämään metroon, sillä takakumi tyhjeni yllättäen. Toiseksi IT-heput onnistuivat deletoimaan puhelimestani kaikki yhteystiedot (minussa ei tietenkään ollut mitään vikaa; vain heidän ohjeissaan ;)). Kolmanneksi huomasin polkupyörää illalla salitreenin jälkeen noutaessani, että olin kadottanut toisen hanskani. Neljänneksi myös Niken juoksutakin vetoketju oli päivän aikana hajonnut (ja sekä takki että hanskat oli vasta hankittu Tokiosta, argh).

Uusi minä ei kuitenkaan missään vaiheessa tuohtunut näistä, vaan otti mitä vastaan tuli hyväntuulisena.  Aamulla horisontista nouseva aurinko lämmitti ihanasti, ja koska olin päättänyt nauttia aamusporttailusta, otin metro vain puoliväliin, ja juoksin loppumatkan toimistolle. Puhelimen yhteystietojen pyyhkiytymisenkään en antanut lannistaa. Sitä paitsi elättelen vielä toivoa, että kontaktit saadaan palautettua läppärin Outlookista. Ja uusia hanskoja ja takkeja ovat kaupat täynnä.

Elämänasenteella ja sillä, miten ottaa mahdolliset pienetkin vastoinkäymiset vastaan on ratkaiseva vaikutus siihen, miten onnellisia olemme. Asioiden murehtiminen on kuluttavaa ja stressaavaa – ja useimmiten täysin turhaa! Sitä paitsi murehtiminen ja stressihormonit edistävät rasvan varastoitumista ja saavat monet meistä syömään enemmän kuin olisi tarpeen. Tuohtumalla mitättömistä pikkuasioista pilaamme paitsi oman päivämme, levitämme negatiivista energiaa myös ympärillemme. Eli ensi kerralla, kun joku asia meinaa harmittaa ja hermostuttaa, kannattaa pysähtyä miettimään onko se tosiaan sen arvoista. :)


Turvaudutaan viime kesän kuva-arkistoon  - näitä fiiliksiä ja helteitä odotellessa!


Aurinkoista keskiviikkoiltaa toivotellen,
Riika

3 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus,kiitos tästä! Tämän kun aina muistaisi, niin elämä olisi paljon helpompaa niin itselle kuin kanssa ihmisillekin :)
  Kivaa ylimääräistä vapaata ja kohta jo häämöttävää viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Toivottavasti sielläkin on nautittu minilomasta!

   Leppoisaa sunnuntai-iltaa toivotellen,
   Riika

   Poista
 2. Voi ihanuus!!<3 Pitäisi itsekin muistaa tämä kultainen ohje joka päivä, sitä kimpaantuu niin mitättömistä asioista välillä ja ehtii huonossa lykyssä pilata muidenkin päivän. Onneksi jokainen uusi aamu on myös uusi mahdollisuus!:) Huomiseen <3

  VastaaPoista