perjantai 10. toukokuuta 2013

ReadySteadyGlow muuttaa FitFashioniin!

Iloisia blogiuutisia, ReadySteadyGlow muuttaa ensi viikon aikana FitFasthionin alle! Uusi osoite tulee olemaan: http://ReadySteadyGlow.fitfashion.fi

FitFashion on aivan hiljattain avautunut sivusto, joka kokoaan yhteen noin 25 treenaamiseen ja terveelliseen elämäntapaan keskittyvää blogia. Sivusto on testausvaiheessa, ja visuaalisuutta sekä toiminnallisuutta kehitetään vielä, joten pysykäähän kärsivällisinä!

FitFashionin tavoitteena on luoda maamme suurin urheilullisen elämäntyylin blogiyhteisö. Enkä epäile yhtään, etteikö tämä tavoite täyttyisi - itse ainakin olen superinnoissani siitä, että kiinnostavat blogit löytyvät nyt näppärästi yhdestä paikasta! Kävijämäärät ovatkin kuulemma jo nyt olleet korkeita, vaikka beta-sivusto pyörii vasta muutaman blogin voimin. Uusia blogeja lisätään koko ensi viikon ajan.

Mukaan valittuja blogeja yhdistää sporttinen elämäntyyli, jonka lisäksi moni meistä käsittelee myös muotia, ruokaa sekä elämää ylipäätään. FitFashion tuntuukin erityisen omalta jutulta, sillä blogini yksi kantavia ajatuksia on alusta saakka ollut maustaa sporttailua, ravintojuttua ja painonhallintaa ripauksella muotia. Eli päivän asu -kuvia tullaan näkemään jatkossakin paitsi lenkkipolulta ja salilta, myös toimistolta ja iltamenoista :) 

Iltamenoista puheen ollen, ollaan menossa tänään dinnerille kahden ystäväpariskunnan kanssa, jee! Kiva kun miehetkin pääsevät tutustumaan toisiinsa paremmin :) Yleensä näemme vain tyttöjen kanssa kolmisin, joten vaikka molemmat ovat rakkaita ystäviä jo vuosikymmenen takaa, eivät miehet tunne toisiaan kovin hyvin. Toisaalta on ihan kivakin, että sekä minulla että Patrikilla on yhteisten kavereiden lisäksi myös ”omia ystäviä”. :)

Kutsun toista ystävääni ”stylistiksini”, sillä fanitan hänen omaa tyyliään hurjasti ja olen oppinut (ja opin edelleen!) häneltä paljon muodista ja pukeutumisesta. Joten asu on valittu huolella jo eilisiltana ;)
Asun detaljit lisään vasta päivän asu -postauksen yhteydessä (eiköhän tästä kokonaisuudesta saada edes yksi onnistunut otos päälläkin ;)), sillä nyt täytyy kiirehtiä tunnin-puolentoista lenkille, niin voi huolettomammin nauttia ravintolaherkuista :)

Ihanaa viikonloppua!
Riika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti